Kiezen voor vakmanschap

059/77 00 21
Een weg banen door uw tuin

Aanleg tuinpad dat in harmonie is met uw tuin

Zoals er in de architectuur van gebouwen en huizen heel wat verschillende stijlen bestaan, zo heeft ook de tuinarchitectuur voor elk wat wils. De ene persoon heeft het meer voor een strakke, rechtlijnige tuin die perfect onderhouden is en de ander verkiest een kleine wildernis.

Maar niet alleen de planten die erin verweven zitten moeten goed samen passen, ook de aanleg van het tuinpad voor uw huis in Oostende of andere gemeentes moet in evenwicht zijn. De stijl van het tuinpad mag geen kilometers ver liggen van de tuinstijl want anders zorgt dit voor een lelijk ogend effect.

Neem daarom een specialist onder de arm die u kan adviseren over de mogelijkheden en de verschillende materiaalkeuzes. Want ook de keuze van de klinkers of stenen zal het uitzicht van uw tuin sterk beïnvloeden.

Opteer niet altijd voor het mooiste maar overweeg ook de praktische kant en het onderhoudsgemak van bepaalde stenen. Eens de keuze gemaakt zorgen wij voor de plaatsing zodat de aanleg van uw tuinpad door ons in een mum van tijd afgewerkt zal zijn. 

Ontdek net als velen voor u de ontelbare voordelen van een aannemer uit eigen regio die zorgt voor de aanleg van uw tuinpad in Oostende of nabijgelegen regio’s! Bel of mail ons en wij komen langs voor een correcte opmeting en een offerte op maat.

Offerte op maat

Leveren en plaatsen van teelaarde

Verhuur van containers