Kiezen voor vakmanschap

059/77 00 21
Specialist in klinkers en natuursteen

Expert in klinkerwerken

Wanneer u een terras, oprit of tuinpad wenst aan te leggen vertrouwt u erop dat deze werken goed en degelijk zullen uitgevoerd worden. Correcte afspraken, kwaliteitsvol werk en een eerlijke prijs zijn de punten waar u ongetwijfeld veel rekening mee zal houden bij de keuze van uw vakman.

Als u effectief die punten belangrijk vindt, dan hoeft u niet langer te zoeken. Pyra Peter is dé specialist voor klinkerwerken in Oostende waarmee u in zee moet gaan! Door onze jarenlange ervaring kan u zorgeloos uw project in onze handen geven. U hoeft enkel nog te kiezen welke klinker of natuursteen u wenst geplaatst te zien en wij gaan van start op de voorziene datum.

Ieder detail wordt nauwkeurig afgewerkt zodat u zelf het resultaat van vakmanschap snel zult herkennen. Wij hanteren enkel topmaterialen die u jarenlang plezier zullen bezorgen.  Op die manier kan u zeker zijn van het feit dat uw investering zeker de moeite waard is.

Zowel als particulier of als zelfstandige kan u terecht voor de klinkerwerken die wij uitvoeren in Oostende en naburige regio’s. Bel ons meteen voor een vrijblijvende afspraak en/of opmeting.

Offerte op maat

Leveren en plaatsen van teelaarde

Verhuur van containers