Kiezen voor vakmanschap

059/77 00 21
Stijlvolle en betaalbare oprit

Oprit laten aanleggen door Opritten en terrassen Pyra Peter in Oostende volgens uw budget

BATIBOUW+ PARTNER

Bouwen en verbouwen is duur, daar zal iedereen het mee eens zijn. Uiteindelijk gaat u dan meestal ook de meest dringende zaken eerst laten uitvoeren zodat u zo vlug mogelijk in de woning kan gaan wonen. Op het lange lijstje staat de buitenafwerking en de tuin aanleggen dan meestal ook helemaal onderaan. Onterecht, zo menen wij want uw oprit aanleggen in en rond Oostende hoeft niet altijd ongelofelijk duur te zijn!

Aannemersprijzen swingen vaak de pan uit en dit komt meestal doordat heel wat aannemers zelf hun klanten uitkiezen. Op die manier wordt bouwen en verbouwen met een aannemer voor vele mensen onbetaalbaar. Wij kiezen echter voor een andere aanpak!  Als ervaren aanlegger van opritten en terrassen is voor ons betaalbare kwaliteit leveren een prioriteit.

Een lange termijnvisie waarbij klanten onze naam doorspelen omdat ze tevreden zijn en tegelijkertijd niet al hun spaarcenten moesten investeren in een mooie oprit of een leuk terras geeft ons veel meer resultaat op lange termijn. Uiteraard staan wij u ook bij in de keuze van uw tegels of klinkers, afhankelijk van de budgetmogelijkheden. Zo kan uw droomoprit of terras wel eens sneller werkelijkheid worden dan u ooit gedacht had!

Wil u binnenkort ook uw oprit laten aanleggen in Oostende en omstreken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een passende offerte en sta versteld van onze onberispelijke maar betaalbare service!

Offerte op maat

Leveren en plaatsen van teelaarde

Verhuur van containers