Kiezen voor vakmanschap

059/77 00 21
Een zalig terras

Laat uw terras aanleggen door een specialist

Uw terras is een deel van uw woning waarop heel wat activiteiten kunnen plaatsvinden. Zowel voor een aperitiefje, het baden in de zon, een leuke barbecue of een gezellige gezinsmaaltijd is uw terras dé ideale locatie.

Uiteraard moet uw terras dan ook goed en mooi geplaatst zijn en hierin kan het af en toe wel eens mislopen. Velen klagen steen en been omdat hun terras niet mooi recht ligt of omdat er zich verzakkingen voordoen. Opletten geblazen dus wanneer u kiest om uw terras te laten aanleggen door iemand zonder voorkennis want dit kan u achteraf heel wat extra centen kosten.

Wie dus wil zeker zijn van een terras dat van zich laat genieten en geen extra problemen met zich meebrengt moet beroep doen op onze diensten. Wij kunnen namelijk ook uw terras aanleggen in Oostende of in andere gemeentes met de belofte dat u jarenlang plezier zal hebben van deze zone buitenshuis.

En niet alleen in de zomer maar ook in de winter is het terras dé ideale locatie wanneer u werkt met een terrasverwarmer of vuurkorf. 

Gun uzelf het plezier en de leuke momenten met uw vrienden of familie en laat uw terras aanleggen door een  vakman uit Oostende die van wanten weet. Wij werken met alle materialen van uw keuze en zijn gespecialiseerd in de plaatsing van klinkers en natuursteen.

Offerte op maat

Leveren en plaatsen van teelaarde

Verhuur van containers