Kiezen voor vakmanschap

059/77 00 21
Weg van de tuin

Tuin aanleggen is meer dan beplanting alleen

Tuinliefhebbers willen dat hun tuin er altijd piekfijn bij ligt. Eens gebouwd is de tuin aanleggen in Oostende of langs de kustregio dan ook een belangrijke zaak voor deze mensen. Maar dit houdt echter meer in dan enkel zorgen voor passend groen.  Ook het terras, de oprit en de tuinpaden zijn belangrijke punten om het terras er mooi en verzorgd te laten uitzien. De keuze van materiaal voor de afwerking van deze zaken is dan ook niet altijd zo evident.

Naast het kiezen van de soort tegels, klinkers of natuursteen moet u natuurlijk ook zorgen voor een vakman die dit alles perfect kan plaatsen. Kies dan ook steeds voor iemand die voldoende ervaring en vakkennis heeft zodat u achteraf geen schade of problemen ontdekt.

Als specialist in het aanleggen van terrassen, tuinpaden en opritten zorgen wij voor een perfecte plaatsing van de door u gekozen klinkers, stenen of tegels. Wie nog geen keuze gemaakt heeft voorzien wij graag van het nodige advies. Op die manier wordt uw tuin laten aanleggen in Oostende ook voor u een leuke en leerrijke ervaring.

Ook voor het leveren en plaatsen van teelaarde in de regio West-Vlaanderen kan u staat maken op onze firma. Bovendien kan u ook bij ons terecht voor verhuur van containers voor bouw- en snoeiafval. We hebben vijf containers ter beschikking en dit van 6 tot 12 kubieke meter. Vraag ons gerust naar bijkomende inlichtingen zodat u de juiste container voor uw project kan bestellen.

Contacteer ons gerust vrijblijvend voor meer informatie of voor een passende prijsofferte.

Offerte op maat

Leveren en plaatsen van teelaarde

Verhuur van containers